Homeparty

Een homeparty is de ideale manier om Tutto Bello beter te leren kennen. Nodig al je vriendinnen, buren, kennissen en familieleden uit bij jouw thuis en samen maken we er een gezellige shopavond of -namiddag van!

Het organiseren van een homeparty is volledig gratis en brengt bovendien leuke extra’s met zich mee voor de gastvrouw! Bovendien kunnen alle juwelen onmiddellijk gekocht worden. Ook kunnen er juwelen bijgemaakt worden en aanpassingen gemaakt worden indien gewenst. Deze juwelen zullen dan binnen de 2 weken na de homeparty aan de gastvrouw bezorgd worden. Homeparty’s zijn mogelijk binnen Limburg (België). Ook buiten Limburg kunnen deze op aanvraag georganiseerd worden mits transportvergoeding.

 

Wat wordt er van de gastvrouw verwacht?

Je ontvangt een groepje van minimum 8 personen en voorziet voldoende ruimte om de juwelen uit te stallen. De Tutto Bello consulente zal een halfuurtje voordat de gasten komen aanwezig zijn om kennis te maken en de juwelen te presenteren. Het uur en de datum van de homeparty worden door de gastvrouw en de consulente overeengekomen, waardoor de gastvrouw dus alle vrijheid krijgt om een geschikt moment uit te kiezen. Uitnodigingen worden door ons bezorgd. De gastvrouw heeft als keuze om deze per mail te ontvangen om mensen via mail op de hoogte te brengen en/of om de uitnodigingen per post te ontvangen en zo ook mensen zonder mail adres uit te nodigen.

 

Wat krijg je als gastvrouw?

Als geschenk voor het organiseren van de avond mag je juwelen uitkiezen ter waarde van 25€*. Daarbovenop krijg je per schijf van 100€ een waardebon van 10€**. Per nieuwe afspraak die er die avond gemaakt wordt, mag je ten slotte nog eens voor 10€ aan juwelen uitkiezen.

 

*Enkel geldig bij een verkoop van minimum 200€ tijdens de homeparty.

**Te besteden op www.tuttobello.be of bij Tutto Bello zelf.

 

Enthousiast?

Neem contact op met ons via 0477/36.85.98 of via info@tuttobello.be!